Термоусадкова етикетка — це чудовий сучасний і швидкий спосіб прикрашання традиційного пасивного яйця. На раніше зварене охолоджене яйце потрібно одягнути термоетикетку й опустити на 2-3 секунди в гарячу воду. Вона швидко схопиться й обтягне овальну форму яйця. Асортимент змінюється постійно, тому ми пропонуємо розглядати термоетикетки за тематикою, у кожній тематиці може бути кілька різновидів картинок. Подивіться, що за диво поклала мама в страву? Тут яйце, але не просте: Золоте розписне, як яскрава іграшка! Тут смужки, завитушки, багато маленьких кілочок, зірок, гурточків і сердець. Для чого всі ці фарби, як у старій добрій казці? Мама всім дала відповіді: – Великодня – свято найсвітліше! А яйце, відоме мені, Символ життя на землі!